DJ Booking Norge har fått nye sider, klikk her for å komme til disse !

Trenger du DJ til:

Hvor er vi:

Utleie avdeling:

Råd og veiledning:

Oversikt DJ:

Om Oss Referanser Kontakt Oss Stilling Ledig Lyd & Lys

 Det store spørsmålet er alltid: Hvor mye lyd og lys trenger jeg til mitt arrangement ?

 Vi kan dekke opp lyd/lys til både store og små arrangementer. Alt fra 20 stk og oppover til flere tusen.

 Vi har i hovedsak delt inn i 3 forskjellige pakkeløsninger for mindre selskaper og events, de er da som følger:

 

1. Grunnpakken.

   Denne består av 2 x 400 w(rms), dette er da ett 2-veis system. I de fleste tilfeller av mindre selskaper på inntil 100 pers, så rekker dette. Dette må ikke forveksles med lyd fra ett “hjemme” annlegg, dette er profesjonell lyd som holder til deg som ønsker ett ok lyd nivå. Det følger da med en enkel lyseffekt som setter farge på lokalet/dansegulvet.

 

2. Mediumpakken.

 Denne er lik som den første løsningen, men vi legger til 500w(rms) sub. Dette vil da ugjøre at du får mer fyldigere lyd, du vil nok trenge denne dersom det ønskes litt mer “disko følelse”. Du kan også suplere med litt mer lys, kanskje røyk og strobe.

3. Stor lydpakke

Denne er lik som den første løsningen, men vi legger til 2 x 500w(rms) sub. Dette vil da ugjøre at du får mer fyldigere lyd, du vil nok trenge denne dersom det ønskes litt mer “disko følelse”. Du kan også suplere med litt mer lys, kanskje røyk og strobe.

4. Storpakken.

 Denne er på hele 1800w(rms) og er ett 3-veis system, denne passer for større lokaler slik som forsamlingshus, gymsaler og når det er mer enn 100 pers. Her vil du ha muligheten til å tilfredstille ett kresent publikum som ønsker god lyd. Det følger da med ett minimum av lys dvs: 2 x Quark, 1 x 1500w strobe og røykmaskin. Du kan selvfølgelig velge andre type effekter evnt ta bort noen av de vi her har nevnt.

 

 Ønsker du Lyd og lys til større arrangementer, så har vi selvfølgelig det også. Vi kan dekke ditt lyd og lys behov, så ta kontakt med oss for ett uforpliktende tilbud !