DJ Booking Norge har fått nye sider, klikk her for å komme til disse !

Trenger du DJ til:

Hvor er vi:

Utleie avdeling:

Råd og veiledning:

Oversikt DJ:

Om Oss Referanser Kontakt Oss Stilling Ledig Lyd & Lys

Vi kan tilby DJ’s til diskoteker, trenger du en som er flink til å bruke mikrofon eller er du ute etter en spesiell kveld med en type musikk ? Vi har ett spekter i fra alle sider og da snakker vi om DJ’s som blir instruert og opplært i kundebehandling og satt inn i hva oppdraget generelt vil inneholde.

 Våre DJ’s vet å verdsette deg som kunde og vi vil finne den DJ som passer for den type musikk osv som du ønskes. Du vil få god oppfølging dersom det gjelder lengre kontrakter. Vi kan garantere at du vil få en god kvalitet og ett godt samarbeid slik at dette kan påvirke den totale omsetningen på stedet.

 Trenger du noen gode råd kan vi også være behjelplig med bistand, slik at stedet vil øke sin ommsetning. La oss slå isammen vår erfaring og stå isammen så vil dette garantert i sin helhet lønne seg for alle parter.

 Når det gjelder pris, så kan man si det slik kvalitet koster mer. Du får det du betaler for, vi leverer til mange forskjellige priser. Våre priser er basert på DJ’en sin erfaring og den kvaliteten han/hun leverer til deg og dine kunder. Vi kan levere både til kortidsoppdrag og langtids, valget er ditt.Ønsker du å booke en DJ eller har noen spørsmål til oss, så skriv til:

 

Tlf: 90532929