DJ Booking Norge har fått nye sider, klikk her for å komme til disse !

Trenger du DJ til:

Hvor er vi:

Utleie avdeling:

Råd og veiledning:

Oversikt DJ:

Om Oss Referanser Kontakt Oss Stilling Ledig Lyd & Lys

DJ Til Bryllup.

Gifter seg gjør man en gang i livet, noen påkoster seg gjerne litt ekstra på denne store dagen.

 Vi kan tilby følgende i ditt bryllup:

1. DJ Som kommer med lyd og lys, samt spiller den musikken gjestene ønsker. Dere kan være sikker på at Dj -en har lang erfaring fra mange bryllup og har ett rikholdig musikkutvalg.

 Det blir bare flere som gifter seg som ønsker DJ, ettersom han/hun kan gi dere den musikken dere ønsker igjennom hele kvelden. DJ har da de fleste type musikkstiler og vil gjøre en profesjonell jobb.
 


2. Duo, trio eller større band er selvfølgelig en mulighet, men her er det viktig å velge den rette stemningen da de ofte har ett reportuar som tilsier en viss type musikk.
 


 
Ønsker du flere råd rundt Lyd og lys valg, så klikk her !

Vi har også valgt ut noen brudevalser du kan laste ned her, dere vil få mange gode råd av oss.

Husk at denne kvelden kan ikke gjøres på nytt, vi kan sikre at den riktige musikken blir spilt. Vi har gode referanser og har tatt på oss små og store brylluper for både kjente og ukjente brudepar.

Du kan også lese mer om oss på

www.dittbryllup.no og www.brudepikene.no
 

Vi har DJ’s i hele landet !

Er du på utkikk etter catring, eller trenger noen som arrangerer hele bryllupet deres ? Vi vet hvor dere burde ringe, kikk nærmere her.

 Har du spørsmål eller ønsker at vi skal ordne underholdningen til ditt bryllup, så skriv en mail eller ring booking ansvarlig på:TLF: 90532929
DJ DJ